algemene ledenvergadering 2018

Woensdag, 31 januari 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van H.S.V. De Brasem werden de prijswinnaars 2017 bekend gemaakt door voorzitter Jan Bredenoort.

Prijzen voor de Jeugdvissers waar Emese Winters de 1e prijs won, Mike Dijk werd 2e en 3e Rick Dijk.

Ze ontvingen allen een prijs van Jeugdvoorzitter van de visvereniging Harry Winters.

Bij de witvis competitie won in de B-Poule de eerste prijs J. Otter, 2e werd R. Wolf, 3e R. Gruppen en 4e G.H. Timmer.

In Poule A werd eerste J. Haitjema, 2e R. v/d Hoek en 3e R.v/d Kamp.

Bij de Karper Competitie werden Gerard en Maikel 1e, 2e werden Raymond en Danny en 3e werd het koppel Marcel en Remco.

Alle vrijwilligers en sponsoren werden bedankt voor hun hulp en bijdrage voor afgelopen jaar 2017 en hopen op een zelfde inzet voor 2018.

De vereniging is in samenwerking met de gemeente bezig met het maken van Visplekken.
Tijdens de vergadering wordt ook genoemd dat de visplekken flink achteruitgegaan zijn, dat de waterplaten het vissen moeilijk maakt.

Er wordt aan gewerkt zo is de Noordkant van de Kotermeer vrij gemaakt van riet.
Is er een aanvraag ingediend bij sportvisserij Nederland  i.s.m. Ommen en Balkbrug voor het maken van 25 Vissteigers aan het Ommerkanaal terhoogte van het "oude Schooltje" tot aan de stuw richting Ommen.

Twee nieuwe bestuursleden werden voorgesteld en aangenomen te weten Gerald Neplenbroek  (rechts op de foto)

En Boudewijn Vlot (rechts op de foto) nieuwe penningmeester.

En er werd afscheid genomen van penningmeester Gert Otter.

Wij willen Gert bedanken voor zijn jaren lange inzet voor de vereniging.
(Gert Otter erelid van H.S.V. de Brasem)

De visvereniging staat op 21 februari op de infomarkt die georganiseerd is in de Baron voor de Nieuwe Inwoners van Dedemsvaart.
En ook doen ze mee aan de Rabobank Clubkas campagne.

Tot volgend jaar en een goede vangst voor 2018!

Bestuur H.S.V. de Brasem